Metodologia poliureea

Poliurea este un produs aplicat prin spray-ere cu ajutorul unei pompe speciale bicomponente.
Componentele A şi B în furtune trebuie să fie circulate şi difuzate la o temperatură de +70°C – +80°C. Se aplica in minim două treceri alternative pe direcţie, la rata de acoperire de aplicare stabilită.
Daca următoarea aplicare are loc la 12 ore după prima aplicare se şterge suprafaţa cu un produs degresant indicat de producător.
Se aplică poliurea atunci când suprafaţa este uscată, de obicei, după 20-30 de minute la temperaturi de +20°C – +35°C.
Se poate realiza o suprafaţă anti-alunecare prin pulverizare imediată a unei “ploi” de poliuree pe suprafaţa de acoperire, care să permită picături discrete să cadă pe suprafaţa de acoperire sau, alternativ, prin introducerea de nisip fin uscat, cu ajutorul unui pistol separat livrat de către producător.
Toate suprafeţele trebuie să fie curate şi lipsite de resturi, materiale desprinse sau exfoliere, apă, ulei, grăsimi.
Suprafeţele de beton trebuie să fie libere de lapte de ciment, precum şi orice urme de cofraj, uleiuri sau alte depuneri. Sablarea este foarte recomandată ca o metodă eficientă de pregătire a suprafeţei înainte de aplicare poliurea. Pentru oţel cordoanele de sudură trebuie să aibă un finisaj al suprafeţei care să nu prezinte fisuri.
Fiecare proiect este unic şi fiecare situaţie necesită o abordare personalizată. Noi putem prelua cerinţele dumneavoastră şi putem oferi ajutor profesional – contactaţi-ne şi veţi primi consultanţă de specialitate.